6. huhtikuuta 2013

Pennut uusissa kodeissaan

Viikko-kaksi, ennen pentujen muuttoa omiin koteihinsa, oli varsin vauhdikasta ja päivitykset jäivät arjen alle. Kotiin jäi harmaa poika "Diesel" ja vielä kotiaan etsivä musta-tyttö. Nämä kaksi sankaria saivat seurakseen myös yhden uuden kaiffarin, "värivirheellisen seisokin" l. lyhytkarvaisen saksanseisojanartun, Gironin Polttopullon "Liekki". Elämä Sorsalammentiellä ei siis ole juurikaan rauhoittunut ja aika koneen ääressä jää auttamatta toisarvoiseksi.

Kasvattajat Laura & Mika ja omistjat Aki & Elena
"Liekki" on Laura Heinosen ja Mika Harjun kasvatti, Gironin kennelistä, Liedosta. Mika ja Laura ovat ystäviämme koiraharrastuksen tiimoilta ja Liekin päätyminen meille ihan oma tarinansa, mikä alunperin alkoi huulenheitosta v.-10. Liekki on pari viikkoa ZV-pentuja nuorempi l. syntynyt 5.2.3013.
 
ZV-pentusten henkilökohtaiset sivut on päivitetty uusine asuinpaikkoineen ja omistajineen. Terveisiä olenkin saanut niin viestein kuin soitoin, mistä Teille kaikille iiiiiiso kiitos! Muistakaa, ei niin pientä asiaa etteikö saa soittaa, niin hyvässä kuin huolessa!!!
 
Aurinko kutsuu ulkoilemaan ja pentujen meno on sen mukaista, että päivitys jää tältäkin kertaa tynkämalliseksi ... ihanaa kevätpäivää itse kullekin!
 
Ensimmäinen yhteinen "lenkki" koko lauman kera
 
 

Ei kommentteja: