25. maaliskuuta 2013

Hei hulinata

 
Viikko vierähti taas vauhdikkaasti. Ympäristön tutkiminen ja ulkoleikit ovat olleet pääroolissa pentusten elämässä. Koiran kielen oppitunteja, lauman isojen koirien kanssa, ollaan niin ikään harjoiteltu ja otettu mittaa sisaruksista.
 
Torstaina violetti-tyttö sai hammasspecialistilta "puhtaan paperit" ja voi sitä riemun hetkeä *I´m sooooo happy!*. Alkuviikosta puhkeamaton alaoikea P-hammas läpäisi ikenen ja het seuraavana pvänä toinen (liekkö osuutta raaoilla luukimpaleille). Halusin kuitenkin saada asiasta kirjallisen todistuksen ja niin käytimme varaamamme ajan. Ell piti neitoa täydellisenä koiranalkuna hammastarkastuksen lisäksi tehdyn yleistarkastuksen perusteella. Tiedustelijaperhe oli läsnä tarkastuksessa ja niinpä neito violettikin lähtee Pääsiäisenä omaan tulevaisuuden kotiin.
 
Viikonloppu olikin sitten virailijoiden ilotulitusta. Ihania olette kaikki, kiitos virpojille (tulppaanein ja narsissein) ja "leipureille" ! Pentujen eno Zsenikin kävi meitä moikkaamassa ja tarkastamassa sukulaiskääpykät -mikä upea ilmestys se onkaan varustettuna äärimmäisen upealla käytöksellä, omistajasta puhumattakaan :) - !
 
Sunnuntaina olikin ensimmäisen luopumisen aika :(. Vihreä tyttö, nykyään "Haifa", lähti Felician ja Paulin matkaan Laajasaloon. Tämä päivä alkoi, puuttuvasta kääpykästä huolimatta, hymyillen Haifan ensimmäisen päivän terveisiä lukemalla:


"Täällä on ollu ihana päivä. Haifa matkusti kiltisti maristen ja häntä pystyssä haisteli uutta kotia. Haifa on haistellu, leikkinyt, syönyt hyvin ja kakkinut kiltisti sanomalehdelle. Se on nukkunut monet päiväunet omassa pedissään ja meidän jalkojen juuressa sohvan edessä. Nyt Haifa on yöunilla ja kuorsaa kovaa. Ai niin! Ja Haifa on ulkoillu remmissä koko päivän ja se menee kuin vanha tekijä, ei vedä eikä pysähtele liikaa eikä pure remmiä enää ollenkaan! Portaita Haifa ei uskalla laskeutua mutta nousee reippaasti (ja kömpelösti pomppien). Haifa on kuiskutellu kiitokset täydellisestä syntymäkodista ja se marisee teille pusuja! 
Tähän mennessä kaikki on sujunut paremmin kuin voisi toivoa!"

Rakkaita olette!

Ei kommentteja: