23. tammikuuta 2013

Ensimmäinen yö takana

Pentuhuonetta koristaa myös kasvatti-mamman sohvasänky, missä yleensä muutamia ensimmäisiä öitä olen tottunut viettämään. Viime yönä uni maittoi ja alkaa tämä kasvattajakin olla voimissaan. Oma olo ei yöllä herätellyt, mutta kahdesti nousin tarkistamaan pentulootan älämölön. Lootassa oli kuitenkin kaikki hyvin, syömisoperaatio vaan oli niin kiihkeän äänekäs. Lepäilen vielä tämän päivän, mutta huonemma jo näillä näkymin paluu töihin, koska oma olo tuntuu korjaantuneen ja meno pentulootassa vaikuttaa juuri sellaiselta kuin pitääkin. Tytöt palaavat koulusta juuri parahiksi kun minä olen matkalla töihin, joten "valvonta" järjestyy näppärästi.
 
ZsaZsa ei juurikaan halua olla erossa pentusistaan, ulkoilu pesujen kera kestää sen mielestä liian kauan. Vaihtaessani pentulootan puhtaisiin, laitan pennut koppaan pesuhuonen puolelle jolloin ZsaZsa vahtii niitä vieressä herkeämättä. Tänään ZsaZsa ihan itki kopan vieressä ja kurkatessani kulman takaa sen touhuja huomasin yhden pennuista lattialla ... tai ei se ollut vielä lattialla vaan ZsaZsan suussa. Ilmeisesti ZsaZsa oli sen juuri nostanut pois kopasta ja oli asettumassa makuulle. Pentulaatikko oli puhtoisissaan, joten kiireesti ZsaZsa tarpeilleen ja pesut, jotta se pääsisi pian toteuttamaan tätä, uutta, tärkeää tehtävää.
 
Ensimmäisenä narttuna (toisena pentuna) syntynyt punapanta-tyttö (tällä hetkellä) on toistaiseksi suurin. Vielä en ole systemaattisesti alkanut painoja seuraamaan, mutta eiköhän tänä iltana aloiteta täyttämään painotaulukkoa.
 
 
 
 

 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi toista, on se vaan ihmeellinen tuo luonto <3.
"Hunsvotti" neideistä tulee malli äitejä ja piiperoista sitten taasen aikanaan niitä mahdollisia hunZVotteja... ;)
t AnuL