21. tammikuuta 2013

Viimeistä viikkoa viedään

Viime viikon pe.tutkailimme masu-asukkeja rtg:llä ja 6kpl tohtori sieltä pongasi. Levykkeelle nuo ikuistettiin vaan jostain syystä kuvien avaaminen ei kotikoneella avautunut tähän hätään. ZsaZsan säilyneen uuman salaisuus ja närästyksen aiheuttaja taisi selvitä tällä tutkimuksella, pentuset olivat hyvin ylhäällä ... itse en moista "rintaontelopainetta" varmaan kestäisi valittamatta. ZsaZsa tosin ei ole valittanut vaan on ollut pirteä, eloisa, itsensä. Ruokahalu ei tosin ole kasvanut mihinkään, mutta ollaan sitten tarjoiltu energiaa eri muodoissa useammin pikkusina annoksina.

Viikonloppuna viimeistelin pentuhuoneen pentusten leluja myöten :). Odotus ja sitä myöten kasvava jännitys on selvästi ilmassa. Näiden lisäksi saimme vieraita rotuuntutustujista sekä edellisen pantueen kasvatinomistajat piipahtivat tarkistamassa ZsaZsa-mamman kunnon. Pakkasennätyksellinen viikonloppu, mikä ei kuitenkaan estänyt ulkoilua. Sään hieman lauhduttua saimme nauttia aivan mahtavista talvipäivistä kivassa seurassa. ZsaZsa jaksaa vielä eikä vatsan painolasti estä sitä esittämästä syvälihaskuntoaan ... varsinainen pelle koko neito :). Toivotaan, että kaikki jatkuu näin hyvin ja ruokahalukin palaa ennalleen jakaantumisen myötä. 

Tämä viikko on alkanut varsin seesteisenä. Toivottavasti viikko menee rauhallisissa merkeissä, sillä olen välittänyt tilauksen ZsaZsalle ensi perjantaihin ;). Naatu-setä ei vielä aavista tulevaa, pian voi olla että rauhaisat viikot ovat hetkellisesti unelmaa :).
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa, että pääsen katselemaan pikkusia ZsVoittoja :).
t Anu

Päivi Vähäkoski kirjoitti...

Mäkin alan jo olemaan melkosen lailla täpinöissäni! Päästään näitä Zs-viheltäjiä ihastelemaan oikeen kahdessa osoitteessa :).