28. tammikuuta 2013

Viikonlopun tohinat

Touhukas, mutta rauhallinen viikonloppu takana. Pyykkiä oli ehtinyt kerääntyä ihan kiitettävästi ja kodinhoitohuone oli täyttynyt josjonkinmoisesta roinasta, nyt nuo kaikki on raivattu ja talon emännällä hyvä mieli :). Lauma sai osakseen huomiota kuten myös kaksijalkaiset lapsukaiset.
Pentusilla tulee illalla täyteen ensimmäinen vko: Kaikki on mennyt tähän asti enemmän kuin hyvin, toivotaan elon jatkuvan tällaisena. ZsaZsa-Mammakin on alkanut hakemaan kontaktia muuhunkin kuin pentusiin vaan hoitakoon vielä 24/7 uutta tehtäväänsä ennenkuin annan sen käydä "velttoilemaan". En kyllä usko ihan pian niin käyvän, sillä se ei ole jurikaan hyvillään muun lauman uteliaisuudesta pentuhuoneen tapahtumia kohtaan vaan on ilmaissut mielipiteensä Rivan ja Jallun änkelilystä ... ja se hänelle suotakoon, jälkikasvua on suojeltava ja itse valitsee ajankohdan milloin on valmis pentuset muille esittelemään. 
 

Muutama fiksaus vielä niin enköhän ala olemaan tyytyväinen pentuhuonejärjestelyihin ;). Isäntä on kiitettävästi jaksanut hömpötyksiäni kun olen ne pystynyt asiallisesti perustelemaan ... nyt hän toivoo, että jos seuraava pennutuskerta tulevaisuudessa tulee, ei hänen enää tarvitse rakentaa ja askarrella kun tekee kerralla sellasta kuin emäntä haluaa - On se hienoa kun kotona on HandyMan - :D.
Pentusten painot ovat nousseet hienosti ja uudet, pidemmät, merkkinauhatkin Anette on joutunut tekemään ensimmäisten jäädessä armotta pieniksi. Eiköhän kohta saada vaihtaa nuo nauhat oikeisiin pentupantoihin. Tänään illalla saadaan selville ensimmäisen vkon painokerääntymä, 7-10vrk:n kohdalla soisi syntymäpainon tuplaantuneen ... muutamalla se on melko liki.
 

Ei kommentteja: