23. tammikuuta 2013

Ensimmäisen vrk:n hekumaa

Tuore Äiti Pitypang Zsella "ZsaZsa"
ZsaZsa on hoitanut uutta rooliaan erinomaisen hienosti, olen tosi ylpeä meidän "hunsvotista".

Ainoa huoli tällä hetkellä minulla on ZsaZsan syömisestä. Koskaan neito ei mikään ahne ole ollut ja tiineydenaikainen "kupille nirsoilu" tuntuu jatkuvan. Totaalisyömätön se ei missään vaiheessa ole ollut, mutta nyt totuttu metalliruokakuppi meinaa olla totaalisen out l.syötetään sitten "kristallikupista". Vaniljajäätelöllä, raejuustolla ja luonnonjugurtilla herätellään ruokahalut, jatketaan energiamärkäruoalla ja -juomalla. Seuraavaksi maistuukin makaroni/kana t.possu, kuivamuonanappula maistuu vaihtelevasti. Pirteä se on, mutta aikaa ei tunnu olevan omaan tankkaukseen tai tarvekäynneille kun huoli pentusten luo on kova.


Syöttöä, pesuja ja suojaa, siitä on pienten kultakääröjen tunnit tehty.
 
Pentuset ovat tarmokkaita, nisälle mennään omatoimisesti ja jokainen hakee kyllä oman paikkansa. Pienenpieni poika ei kykene fyysisesti laittamaan kampoihin isolle tytölle, joka härskisti talloo päälle, mutta se ei pikkumiestä haittaa vaan sitkeästi änkeää mamman alemmalle nisäriville ja päättäväisesti naattii elämän eliksiiriä häntä vipottaen.

Muu lauma on kiinnostunut pentuhuoneen tuoksuista ja äänistä. Vizslat ovat tämän ennenkin kokeneet eikä ne ole tilanteesta sen enempää hämillään, mutta grey-Jallulle tämä on täysin uutta ja se on vähän hämillään kun ei pääse asiaa selvittämään. Muutamia viikkoja vielä niin voi olla sekin toista mieltä ja toivoa, että pentuhuoneen ovi pysyy mahdollisimman tiukasti kiinni :).


 
 

 

Ei kommentteja: