28. helmikuuta 2013

Tunnistemerkintä - elämä ei ole vain leikkiä


Pennut saivat tänään esimakua tulevasta, elämä ei ole vain leikkiä ja laulua vaan välillä vähän kirpaseekin. Äitiyslomaa viettävä eläinlääkäri ystävä kävi tänään kahveella ja pennut saivat tunnistesirut niskaansa. Muutama vikinä ja kiljasu siinä piti päästää, mutta toimenpiteen jälkeen meno oli taas tuttua. Tunnistemerkintöjen myötä pentuset ovat saaneet myös viralliset rekisteröintinimensä ja sähköinen rekisteröinti Suomen Kennelliiton OmaKoira-palvelussa on yhtä ruksia vaille valmis lähetettäväksi eteenpäin ... toivottavasti nimet menevät läpi sellaisena kuin ne on suunniteltu.
 
Pentuset ovat aloittaneet myös itsenäisen metsästyskoulutuksen tutustumalla olohuoneen kirjatarjontaan ;)
 
 
Viikonloppu tulee olemaan Akille mielenkiintoinen. Lapset lähtevät viikonlopuksi laskettelmaan mummin kanssa ja minä juhlistamaan toisen työpaikkani 20v. syntymäpäivää Berliiniin. Tokihan iso mies pärjää vaan itselläni tulee olemaan varmasti vaikeaa ;).

Meno Sorsalammentiellä on melkoinen ja tapaamiset isojen koirien kanssa on tehtävä vain muutama pentu kerrallaan ... isot kun ei sisällä pääse niin vikkelään karkuun piraijoita. Tähän tulemme paneutumaan asiallisesti vasta ensi viikolla kuten myös ulkoiluun ja autoiluun. Kiinteän syöminen on jo tuttu juttu, minkä myöte myös päivärytmi. Yöt olemme saaneet *ainakin tähän asti* nukutuksi pentujen puolesta ihan rauhassa: uni on tällä hetkellä tullut silmään n.22.30 ja aamu alkaa n.6.30.

 


 

Ei kommentteja: