4. helmikuuta 2013

Yllätyksellinen sunnuntai

Sunnuntai oli jo käymässä puolelle päivälle kun meidät yllätti jymy-yllätyspuhelu. Ensimmäisen pentueen Bájos Lélek Amado Invicto "Jazu" perheineen oli ollut naattimassa hevosnäytöstä Helsingissä ja olivat lähdössä kotimatkalle aina Mustasaareen asti. Muutama vuosi siinä on vierähtänytkin näkemättä Jazua, joka käy jo maltillisen miehen 6v. ikään.Siinä se sunnuntai menikin sitten kasvatinomistajien kanssa kahvitellessa ja pentujen tuoksuja nuuhkiessa kun viimeisen "American HotRod"-pentueen "Chevy"-poijaan perhe saapui illaksi omalla kotimatkallaan.

Kuusjärven perheen naisväki naatiskelemassa pentutv:sta.
Ehdittiin sitä liikkumaankin, ihmis- ja konevoimin.


Muu lauma pääsi myös tuoksuttelemaan pentusia ensimmäisen kerran, kuitenkin vain portinraosta. ZsaZsa hyväksyi asian vaan pentuhuoneen avoimet ovet eivät ole vielä muulle laumalle avatut. Jallu-grey vallan innostui pentusista ensijärkytyksen jälkeen eikä se malta pysyä poissa kuin käskettäessä ;).


Kultakääpykät ovat kasvaneet hienosti, jaloillekin pönkätään jämäkästi. Iso MissPiggy Pinkki-pantatyttö spurttailee jo vauhdikkaan tarmokkaasti Harmaa-pantapojan kanssa, muut vielä vähän maltillisempia. Illalla oliis sitten 14vrkn punnitus ja odotellaan silmien sekä korvien avautumista, mistä alkaakin taas uusi vaihe pentusten taipaleella.


Ei kommentteja: