18. helmikuuta 2013

Vko III-IV


Huhhu, olipas viikko ja vkonloppu :/ - haipakkaa pitää! Pentuset ovat kehittyneet viikossa pienistä marsuista pieniksi koiranaluiksi :) ... kaksijalkainen emäntä ei pysy kohta menossa mukana. Viime yönä kl.01:00 heräsin mitä kammottavampaan uneen, hiestä märkänä ja pää kuin Haminan kaupunki *what??kuumetta pukkaa!!plääh*.Tuosta hiukan toettuani kuulin ZsaZsan pyytävän pentuhuoneeseen ja kas kas, Pinkki-pimu portin takana ootellen mammaa ruokkimaan l. pois tuo oli lootasta livahtanut :). Olen eri tyytyväinen pentulootaan a´la WonSas (Aki) vaan suunnittelijalle kävi moka, laidat olisivat saaneet olla ainakin 50cm tai sitten joku rungon tukisysteemi, jotta makuulipat voi poistaa ajallaan. Nämä kääpykät eivät pysy enää lootassa ja pudotus lattialle on kuitenkin 30cm. Nyt täytyy ottaa "järki käteen" ja pähkäillä, mikä ratkaisu tähän kehitellään.

Menneen viikon isoimpia muutoksia olivat makumaailman monipuolistuminen (puurovelli, kermaviili, parsakaali)  ja pentulootan alusen vaihto. VetPed-aluset ovat olleet kahden pennun kanssa ihan käytännölliset vaan nyt isomman joukon pissimäärä ei tuoksuineen oikeen miellyttänyt eikä pesukonetta alvariinsa ole järkeä pyörittää jos tilalla on jotain vaihtoehtoista. Hunter-kutterikuiviketta alle ja RutiRex-kopinpehmikettä päälle. Ensimmäiset pari vrk:tta oli fiilikset kuin lampolassa, mutta nopeasti tuo voimakas puun tuksu rauhottui. Alusen myöty myös pentulootan sisutus vaihtui niin, että kääpykät saivat sinne pehmoisen pedin ja helluja leluja tyttäriemme käydessä läpi pehmolelujaan. 


 
Alusenvaihto-operaation ajan pentuset viettivät aikaa pesuhuoneessa syöden. leikkien ja tutkien. Rohkeita menijöitä, vaihtuva alusta eikä imurointi niiden seikkailuja häirinnyt.

Ei kommentteja: